Yrityksille

Mieleenpainuvin yritystilaisuus
– 5 hyvää ideaa yrityksellesi helpottamaan suunnittelua

Olemme koostaneet yrityksille työkaluksi 5 helppoa ideaa, jonka avulla voimme auttaa tapahtumien ohjelmien suunnittelussa ja sisällöissä ympäri vuoden. Tapahtumat rakentavat yrityksen brändiä ja antavat asiakkaille ikimuistoisen hetken yrityksen kanssa.

Laulusaaren palveluiden avulla pystytte helposti rakentamaan tapahtumia ja koulutustilaisuuksia henkilökunnalle tai asiakkaillenne, esimerkiksi kesäkauden avausjuhlat tai virkistyspäivät sekä koulutukset ja pikkujoulut – ajoissa luonnollisesti 🙂 Tarjoamme yritystapahtumiin ja tyhy-päiviin ohjelmanumeroita ja aktiviteetteja, jotka nostavat yrityksen brändiä ja jättävät muistijäljen yrityksenne tarinasta. Erityislahjamme on yrityksen tarinan ja arvojen esille tuominen biisin muodossa – kappaleen sanojen ja sävelen keinoin.

Palvelemme yrityksiä laadukkailla esityksillä ja ohjelmasisällöillä, kuten Improhitti, joka on hulvaton musaimproesitys sekä Tunnaribiisi ja Laululahja. Kun tarvitsette livemusiikkia ja muusikoita tilaisuuteenne, meiltä löytyy myös Hittibändi. Tekijämme ovat ammattilaisia. Muokkaamme esityksiä yrityksenne tarpeita kuunnellen.

Tunnaribiisi Yritykselle – myös esityksenä yritystapahtumiin

Kun yrityksenne tarvitsee näkyvyyttä ja kuuluvuutta, Laulusaari tekee Teille ainutlaatuisen ja tehokkaan Tunnaribiisin. Laulusaaren Tunnaribiisi on tarkoitettu Yrityksille, jotka satsaavat yrityksen markkinointiin sekä tarinan ja arvojen välittymiseen asiakkaille ja henkilökunnalleen. Tunnaribiisi antaa keinoja yrityksen tarinan kertomiseen ja arvojen esille nostamiseen biisin muodossa.
Tunnaribiisiä voidaan käyttää yrityksen brändin ja viestin nostamiseksi esimerkiksi yrityksen esittelyvideossa, yrityksen podcasteissä, somessa, radio-, netti- ja videomarkkinoinnissa, yrityksen asiakas- ja henkilöstötapahtumissa ja yrityksen kotisivuilla. Tunnaribiisistä on mahdollisuus tehdä myös sovitettuja teemoja eri käyttötarkoituksiin. Tunnaribiisi on myös loisto ohjelmanumero Yrityksenne tilaisuuksiin.

5 hyvää ideaa yrityksellesi helpottamaan suunnittelua


1. Yrityksen Kevätpäivät tai Kesäkauden Avausjuhlat
Suunnittelemme kevät- tai kesäpäiville ohjelman Teidän kanssanne, yrityksenne tarpeet huomioiden. Toteutamme ohjelman ammattitiimillä ja tuomme mukanamme tarvittavan äänikaluston. Kertokaa tapahtuman tavoite ja me huolehdimme ohjelmasisällön tapahtumaan sovitusti. Suosittelemme ohjelmanumeroksi hauskaa ja vuorovaikutteista Improhitti -musaimpro showta tai yrityksenne henkilöstölle omistettua Laululahja- tai Tunnaribiisi-esitystä.

2. Yrityksen Koulutuspäivät
Parhaat koulutukset jättävät muistijäljen. Kannattaa myös hyödyntää koulutussisällön mahdollisuuksia vapauttaa, rentouttaa, havainnollistaa tai oivaltaa. Esimerkiksi Tunnaribiisi-työpajassa teemme Teidän yrityksenne oman biisin yhdessä henkilöstönne kanssa. Ammattibiisintekijöiden luotsauksessa toteutamme päivän aikana inspiroivien tehtävien keinoin kappaleen sanat ja sävelen. Biisi tehdään yrityksenne tarinasta ja arvoista tai teille muuten tärkeästä aiheesta HR:n tai viestinnän tueksi.

3. Juhlat, lanseeraustilaisuudet, kick-offit
Mukaansatempaavat ja inspiroivat ohjelmanumerot Improhitti ja Tunnaribiisi-esitys suunnitellaan kohdeyleisön mukaan. Halutaanko yhdessä laulaa ja tanssia? Tai halutaanko kokea maailmankaikkeuden paras musaimproesitys omistettuna juurikin Teille! Musaimproesityksillä olemme viihdyttäneet yritysasiakkaitamme 11 vuoden ajan

4. Yrityksen merkkihenkilön onnitteleminen ja kiittäminen
Tarjoamme Teille ainutkertaisen tavan muistaa Yrityksenne tärkeätä ihmistä; Laululahja osoittaa kiitollisuuden merkkihenkilölle, tärkeälle ja rakkaalle ihmiselle, joka on antanut paljon elämäntyöllään toisille ihmisille ja koko yritykselle. Miten voisimmekaan paremmin kertoa kaiken arvostuksemme hänelle, kuin antamalla hänelle omistetun laulun lahjaksi. Laululahja on silta ihmisten välillä.

5. Yrityksen Pikkujoulut
Tilanne- ja huumorintajuiset ammattilaisemme osallistavat koko henkilökuntanne johtoryhmästä esimiehiin ja tiimeihin. Toimitamme joulujuhliinne ohjelmasisällöt – tanssittamaan, soittamaan ja osallistamaan – tai tekemään Teille omistetun Joulu-Improhitti-shown, joka sisältää Teidän yrityksenne hittikertosäkeen ja musaimproa rakkaudella ja huumorilla!

Viime syyskaudella toteutimme ohjelmasisältöjä useille yrityksille ja saimme asiakkailtamme kiitoksia. Tässä kooste:

Toteutimme yritysasiakkaallemme Pikkujoulujuhliin 2018 musaimproesityksen. Yrityksen tiimiläiset kertovat:
”Kyllä tilattaisiin uudelleen. He osasivat ottaa yleisön haltuun.” – Henna, toiminnanjohtaja

”OIen nähnyt heidät lavalla ennenkin ja tykkään siitä, että heidän musaimproesityksensä tasoon voi luottaa, (= pierut pysyy housuissa, eli halvalla huumorilla ei kalastella ja kielenkäyttö on muutenkin laadukasta). Esiintyjät ovat super-talentteja. Mahtavaa kun shown teeman voi räätälöidä kohteelle passeliksi.” – Janna, henkilökuntaa

Asiakaspalaute pikkujoulujen jälkeen livemusiikin toteuttamisesta:
“Hei, kiitos itsellenne, palaute on ollut myönteistä, bändi sai porukan liikkeelle ensi minuutista asti. Tanssilattialle-sisäänheittäjän tehtävä taisi olla aika helppo tällä kertaa, vaikka hänen energiansa oli kyllä tarttuva. Ohjelmisto oli tälle kohderyhmälle juuri oikea, jopa keski-ikäinen, kankea henkilöstöpäällikkö löysi sisäisen Travoltansa. Kiitos myös avusta johtoryhmän omassa pienessä tanssiesityksessä.” -Peter, henkilöstöpäällikkö

Esimerkki Laululahja-palvelusta yrityksen kanssa:
Teimme asiakkaallemme Sairaala Neolle oman tunnaribiisin nimeltään “Parasta hoitoa”. Johtavat lääkärit esittivät “Parasta Hoitoa”-biisin koko henkilöstölle pikkujouluissa. Laulusaaren Neiti Ö toimi biisintekijänä sekä esityksen ohjaajana. Henkilökunta otti esityksen riemulla vastaan. Sairaala Neo käytti myöhemmin kyseistä kappaletta odotusmusiikkina asiakaspalvelunsa puhelinlinjoilla.

KUUNTELE BIISEJÄ 

Teimme discobiisi-tyylilajilla Tunnaribiisin nimeltään SÄ OOT HITTI 
Kuuntele esimerkkibiisi SÄ OOT HITTI tästä linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=gcQ8LhOMffI

Teimme poprock-tyylilajilla Laululahjan Hääparille. Kappaleen nimi on LEIJA JA NARU 
Kuuntele esimerkkibiisi LEIJA JA NARU tästä linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=GNYaLFia6mU

Teimme Leevi and the Leavings-tyylilajilla Laululahjan Hääparille. Kappaleen nimi on TAHDON.
Kuuntele esimerkkibiisi TAHDON tästä linkistä (https://youtu.be/j7s4HJn7vTo) .

 

Autamme Teitä tapahtumienne suunnittelussa
Autamme yritysasiakkaitamme rakentamaan tapahtumistaan ikimuistoisen kokemuksen. Yritysasiakkaamme ovat viihtyneet kanssamme. Esitystemme ja tyhypäivä-sisältöjemme vaikuttavuus on tietoisesti suunniteltua, tarjoamme tunneälyä ja tilannetajua. Laulusaaren ohjelmisto synnyttää merkityksellisen muistijäljen asiakkailleen.

Kysy lisää ohjelmasisällöistä:
Neiti Ö Nina Erjossaari 040 559 2216 tai neitio@laulusaari.fi

 

TUNNARIBIISI YRITYKSILLE
Yrityksille, jotka satsaavat yrityksen tarinan ja arvojen välittymiseen asiakkaille ja henkilökunnalle. Tunnaribiisi antaa keinoja yrityksen tarinan kertomiseen ja arvojen esille nostamiseen biisin muodossa.

TUNNARIBIISI-TYÖPAJA
Yrityksille, jotka satsaavat työntekijöiden hyvinvointiin. Tunnaribiisi-työpaja sopii sisällöksi tyhy-, koulutus- ja virkistyspäiviin.

TUNNARIBIISI MYÖS ESITYKSENÄ YRITYSTAPAHTUMIIN
Tunnaribiisi on myös loisto ohjelmanumero Yrityksenne tilaisuuksiin.


TUNNNARIBIISI
Kun Yrityksenne tarvitsee näkyvyyttä ja kuuluvuutta, Laulusaari tekee Teille ainutlaatuisen ja tehokkaan Tunnaribiisin. Laulusaaren Tunnaribiisi on tarkoitettu
Yrityksille, jotka satsaavat yrityksen markkinointiin sekä tarinan ja arvojen välittymiseen asiakkaille ja henkilökunnalleen. Tunnaribiisi antaa keinoja yrityksen tarinan kertomiseen ja arvojen esille nostamiseen biisin muodossa.
Tunnaribiisiä voidaan käyttää yrityksen brändin ja viestin nostamiseksi esimerkiksi yrityksen kotisivuilla, esittelyvideossa, somessa, yrityksen podcasteissä, puhelinodotusäänenä, radio-, netti- ja videomarkkinoinnissa, yrityksen asiakas- ja henkilöstötapahtumissa tunnelman nostattajana sekä henkilöstölle että asiakkaille. Tunnaribiisistä on mahdollisuus tehdä myös sovitettuja teemoja eri käyttötarkoituksiin.
Tunnaribiisi voidaan tehdä yritykselle, tiimille joukkueelle tai tapahtumalle. Omalla tunnaribiisillä nostetaan brändiä ja fiilistä. 


Esimerkki Tunnaribiisistä

Teimme discobiisi-tyylilajilla Tunnaribiisin nimeltään SÄ OOT HITTI
Kuuntele esimerkkibiisi SÄ OOT HITTI tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=gcQ8LhOMffI

Esimerkki Laululahjasta
Teimme rakkausballadin poprock-tyylilajilla Laululahjaksi Hääparille.
Kappaleen nimi on LEIJA JA NARU.
Kuuntele esimerkkibiisi LEIJA JA NARU tästä linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=GNYaLFia6mU


TUNNARIBIISI-TYÖPAJA
Tunnaribiisi-työpaja antaa virkistys-, koulutus- ja tyhypäiviin keinoja aitoon ja syvään kohtaamiseen. Tämä antaa välineen keskusteluun –  paremman läsnäolon, vuorovaikutuksen, viestin, arvojen ja tavoitteiden eteenpäinviemiseksi.

 Tunnaribiisi ja sen tekeminen ovat merkityksellistä
Tunnaribiisinteossa löytyy aina lisää sloganeita. Biisinteko kimpassa on inspiroivaa, hauskaa ja merkityksellistä yhdessä toteuttamista.

 

Miten? Millainen?
Esimerkiksi tunnaribiisin kertosäkeessä voi olla yrityksen slogan, joka  jää ensikuulemalta mieleen. Yrityksen tunnaribiisi voi olla musiikkityylilajiltaan discosta iskelmään – lattarista tangoon – rockista poppiin!  Kertokaa Te 🙂

Tunnaribiisi voi olla hittibiisi, joka kertoo yrityksen tarinan. Tai Tunnaribiisi voi olla poprock-balladi, joka kertoo yrityksen arvot.
Tilatkaa ja toivokaa – parasta luonnollisesti 😉

Jos Yrityksenne olisi biisi, miltä se kuulostaisi? Mikä musiikkityylilaji tuntuu Teidän Yritykseltänne? Ovatko Yrityksenne sloganit tehokkaita? Koukkuja? Keksitään lisää…

 

LAULULAHJA
Mikä on Laululahja? Mikä on Laululahja-ohjelmanumero?

Yritys voi myös antaa Laululahjan lahjaksi yhteistyökumppanille, projektille, työntekijälle, toiselle yritykselle tai asiakkaalle, henkilöstön iloksi, tunnelman nostattajaksi tai kiitokseksi.

LAULULAHJAOHJELMANUMERO
sopii yritysjuhliin ja -tapahtumin, kuten pikkujouluihin, kevätpäiviin ja kesäkauden avausjuhliin. Laululahja on aineeton lahja.
Lue Laululahjasta lisää täältä: linkki TUNNARIBIISI ON TEHOKAS – Musiikki menee suoraan tunteisiin, siksi biisi on vielä voimakkaampi vaikuttamisen keino kuin kuva

Ajatellaan biisiä, joka voidaan kuunnella uudelleen ja uudelleen. Ainutkertaisen siitä tekee hetki, jossa se kuullaan ensimmäistä kertaa. Tämä hetki piirtää pysyvän muistijäljen. Tunnaribiisi ja sen viesti tarttuu ihmisiin. Musiikki menee suoraan tunnekeskukseen – tunteisiin. Musiikilla on suorempi reitti ihmiseen kuin kuvalla. Jokainen meistä tunnistaa kokemuksen, kun kuulee tietyn biisin, tulee tietty tunne tai tietty hetki mieleen välittömästi. Tässä piilee se voima – musiikin ja biisin teho.

Miten?

Tunnaribiisi tehdään aina mittatilaustyönä. Yrityksen viesti ja arvot kerrotaan biisin keinoin – Sanoin ja sävelin – Rytmillä ja harmonialla.
Laulusaari sanoittaa uuden kappaleen Yrityksellenne teidän viestin, arvot sekä sloganit huomioiden ja säveltää kappaleen toivomanne musiikkityylin mukaan. Tunnaribiisi voi olla musiikkityyliltään esimerkiksi pop, rock, iskelmä, disco, tango, valssi, humppa, fox, lattari, rap, jazz, punk, heavy, laulelma tai balladi – Tai jotain muuta – Kertokaa Te 🙂 

Biisintekijöinä toimivat ammattilauluntekijät – sanoittajana Laulusaaren Neiti Ö Nina Erjossaari ja säveltäjänä mm. Valtteri Lipasti tai Petri Haapasalo.


Esimerkki Tunnaribiisin tekemisestä Yrityksen kanssa:

Teimme asiakkaallemme Sairaala Neolle oman tunnaribiisin nimeltään “Parasta hoitoa”. Johtavat lääkärit esittivät “Parasta Hoitoa”-biisin koko henkilöstölle pikkujouluissa. Laulusaaren Neiti Ö toimi biisintekijänä sekä esityksen ohjaajana. Henkilökunta otti esityksen riemulla vastaan. Sairaala Neo käytti myöhemmin kyseistä kappaletta odotusmusiikkina asiakaspalvelunsa puhelinlinjoilla.


Laululahja -biisin tilannut Merja Seinäjoelta kertoo:

“Laululahjasta käyty keskustelu oli helppoa ja nopeasti löydettiin yhteinen linja laulun luonteen suhteen. Oli luottavainen olo, sillä keskustelusta välittyi tekijöiden intohimo sanoittamiseen ja säveltämiseen. Laululahja oli näin ostajan näkökulmasta helppo, sillä kerrottuani lahjan saajasta, annettiin ohjat ammattilaisen käsiin.
Laululahjan ensimmäinen versio vastasi hyvin odotusarvoani laululle ja siinä oli mieluisia elementtejä. Erityisesti arvostin sitä, että muutostoiveet huomioitiin. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.”

 

Esimerkki Laululahjasta
Teimme parin ensitapaamisesta Laululahjan Hääparille.
Kuuntele esimerkkibiisi TAHDON tästä linkistä (https://youtu.be/j7s4HJn7vTo) .

 

 

LAULUSAAREN BIISIPALVELUT YRITYKSILLE:

TUNNARIBIISI ELI TUNNUSKAPPALE

Tunnaribiisiä voidaan käyttää yrityksen brändin ja viestin nostamiseksi esimerkiksi yrityksen esittelyvideossa, yrityksen podcasteissä, radio-, netti- ja videomarkkinoinnissa, yrityksen asiakas- ja henkilöstötapahtumissa ja yrityksen kotisivuilla. Tunnaribiisistä on mahdollisuus tehdä myös sovitettuja teemoja eri käyttötarkoituksiin.
Tunnaribiisi voidaan tehdä yritykselle, tiimille joukkueelle tai tapahtumalle. Omalla tunnaribiisillä nostetaan brändiä ja fiilistä.

 

TUNNARIBIISI-TYÖPAJA VIRKISTYS-, KOULUTUS- JA TYHYPÄIVIIN

Tunnaribiisi-työpaja yrityksen henkilöstölle on merkityksellistä koulutus- ja virkistys- ja tyhypäivä sisältöä, jossa tehdään ryhmätyönä yrityksen tunnuskappale ammattilauluntekijöiden luotsauksessa. Ei tarvita aiempaa kokemusta laulunteosta. Ammattilaiset ovat vahvasti mukana biisin tekemisessä ja vievät uuden biisin maaliin kanssanne.

Tunnaribiisi-työpaja sopii erityisesti yrityksille, jotka satsaavat yrityksen tarinan ja arvojen välittymiseen asiakkaille ja henkilöstölle sekä työntekijöiden hyvinvointiin. Tunnaribiisi-työpajassa tehdään yrityksen tunnaribiisi eli tunnuskappale päivän aikana yhdessä henkilökunnan kanssa. Tunnaribiisin tekeminen ryhmässä on inspiroivaa ja ihmisiä yhdistävää. Biisinteko kimpassa lisää ihmisten välistä vuorovaikutusta ja kuuntelua. Tämä on mahdollisuus syvään kohtaamiseen ja keskusteluun yhteisten arvojen, ideologian ja tavoitteiden eteenpäinviemiseksi.
Biisinteko kimpassa ammattilauluntekijöiden ja -ohjaajan kanssa on ainutkertaista – Lähtemätön jälki.

LAULULAHJA YRITYKSEN TYÖNTEKIJÄLLE

Laululahja voi olla lahja merkkipäivänä yrityksen työntekijälle. Laululahja on ainutkertainen ja ikuinen lahja. Miten ainutkertainen voi olla ikuinen?

Ajatellaan biisiä, joka voidaan kuunnella uudelleen ja uudelleen. Ainutkertaisen siitä tekee hetki, jossa Laululahja annetaan ja kuunnellaan ensimmäistä kertaa. Tämä hetki piirtää pysyvän muistijäljen lahjan saajan ja antajien mieleen ja sydämeen. Ajatellaan yrityksen merkkihenkilöä, tärkeää ja rakasta ihmistä, joka on antanut elämäntyöllään mittaamattoman paljon toisille ihmisille ja yritykselle. Miten voisimmekaan paremmin kertoa kaiken arvostuksemme, välittämisemme ja kiitollisuutemme hänelle, kuin antamalla hänelle oma laulu lahjaksi.
Mitä jos antaisimme Yrityksemme työntekijälle Laululahjan, jossa asuu meidän ajatuksemme, sydämemme ja kiitollisuutemme.
Laulu on silta ihmisten välillä

LAULULAHJA YRITYSLAHJAKSI – LAHJA TOISELLE YRITYKSELLE JA YHTEISTYÖKUMPPANILLE

Laululahja voi olla yrityslahja. Yrityksen lahja toiselle yritykselle tai yhteistyökumppanille. Esimerkiksi joululahja tai uudenvuodenlahja. Laululahja on ainutkertainen ja samalla ikuinen lahja. Miten ainutkertainen voi olla ikuinen?
Ajatellaan kappaletta, joka voidaan kuunnella uudelleen ja uudelleen. Ainutkertaisen siitä tekee hetki, jossa Laululahja annetaan ja kuunnellaan ensimmäistä kertaa. Tämä hetki piirtää pysyvän muistijäljen lahjan saajan ja antajien mieleen ja sydämeen.
Laulu on silta ihmisten välillä. Laulu on silta yritysten välillä.


Mitä Tunnaribiisi tai Laululahja sisältää:

° uusi sanoitus, ammattisanoittajan kädenjälkeä
° uusi sävellys, ammattisäveltäjän kädenjälkeä
° kappaleen tyylilajitoive eli musiikkigenre huomioidaan
° kappaleen sovitus, ammattimuusikon toteuttamana
° äänitallenne kappaleesta
° Kortti lahjan saajalle, kappaleen sanoituksella varustettuna
° Tunnaribiisi ja Laululahja toimitetaan tilaajan aikataulusta riippuen 1-2 viikossa, tarvittaessa jopa nopeammin.


LAULUSAAREN MUUT PALVELUT YRITYKSILLE

Tunnaribiisin ja Laululahjan lisäksi voi tilata:

  • Tunnaribiisi-ohjelmanumeron tai Laululahja-ohjelmanumeron paikan päälle – tapahtumaan, juhlaan tai yllätykseksi arjen keskelle
  • Erikoissovituksen tietylle kokoonpanolle tai esim. kuorolle
  • Ohjelmanumeron ohjauksen, esimerkiksi kun oma tiimi, henkilökunta tai yhteistyökumppanit esittävät itse Tunnaribiisin tai Laululahjan. Tämä on todettu toimivan esimerkiksi yrityksen henkilöstön tapahtumissa 😉
  • Studiotuotannon biisille, sisältää masteroinnin.
    Huomioitavaa: Jos kappaletta jälleenmyydään, studiotuotantoa edellytetään ja yhteishintaan tulee huomioida alv 24%
  • Biisintekijöiden hulvaton ohjelmanumero paikan päälle:  
    Improhitti – musaimproesitys on hauska, vuorovaikutteinen ja suvereeni ohjelmanumero yrityksen tapahtumiin ja juhliin sekä virkistys-, koulutus- ja tyhypäiviin

 

“Laululahja yritykselle voi olla vaikkapa balladi, joka on omistettu kestävälle ystävyydelle ja yhteistyölle” 

Laulusaaren biisintekijöiden ajatus

 

Olemme kirjoittaneet lauluja yli 11 vuotta
Tiimimme koostuu ammatti-lauluntekijöistä ja muusikoista. Olemme tehneet biisejä esiintyjille, teattereille, bändeille, artisteille, yksityishenkilöille sekä omaan ohjelmistoomme. 

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet musiikkiohjelmanumeroita ja musaimproesityksiä lukuisten ihmisten juhlissa ja elämäntapahtumissa. Olemme menestyneet monissa lauluntekijäkilpailuissa, kuten Kotkan Merilaulukilpailussa, SM-rocklyriikka- sekä Somero Soikoon biisintekijäkilpailuissa.

 

Kysy lisää ohjelmasisällöistä:
Neiti Ö Nina Erjossaari 040 559 2216 tai neitio@laulusaari.fi