HÄÄBÄNDI 2020

Laulusaari
Laulusaari
Sanoitukset ja biisit
Sanoitukset ja biisit
Laululahja
Laululahja
Tilaa keikalle
Tilaa keikalle
Biisileirit ja pajat
Biisileirit ja pajat

Oletteko menossa naimisiin vuonna 2020? Onneksi olkoon! <3

Jos haluatte menevän hääbändin häihinne, olette tulleet oikeaan osoitteeseen!

Meidän ”Hittibändi”-niminen bändimme on joukko ammattimuusikoita, soittajia ja laulajia. Koostamme toiveiden ja budjetin mukaiset bändit duosta viiden hengen bändiin. Olemme esiintyneet yritysjuhlissa, häissä, synttäreillä, ravintoloissa ja festareiden lavoilla pitkässä linjassa.

Bändissämme esiintyvät Neiti Ö Nina Erjossaari (laulu, ryhmätanssit), Valtteri Lipasti (laulu, koskettimet), Midis Mitja Erjossaari (rummut, kajon, beatbox) sekä Tina Salminen (laulu) + lukuisat vierailevat artistit ja ammattimuusikot muusikkoverkostoistamme.

Kuinka kauan soitamme?

Häihin suosittelemme kahta tai kolmea settiä. Yhden setin kesto on 45 minuuttia. Suosittelemme häihin vähintään trio, mutta duokin sopii pieniin ja intiimeihin häätiloihin. Me huolehdimme siitä, että Teidän häihinne tuleva bändi tuo äänentoistolaitteiston mukanaan ja tulee paikalle vähintään 1,5h ennen ensimmäisen setin alkamista.

Mitä soitamme?

Meillä on omat settilistat – mutta toki te, hyvä Hääpari, olette häissänne pääosassa ja sallimme kaiken huomion Teille ;).

Jokaiselta keikalta mukaan hyppää muutama uusi biisi – Hääparien toivekappaleita, valsseja ja omia idiksiä. Coverlistoilta löytyy biisejä 50-luvulta tähän päivään, klassikoista 70-luvun ABBA-kaudesta, kasarista, ysäristä Suomi-klassikoihin – Epuista ja Hectorista Suvi Teräsniskaan ja Siltsuun 🙂 Toki löytyy Vanhaa veräjää ja Jätkän humppaa 😉

Omat valssinne tai häätanssinne toivotte tietenkin Te itse, tai sitten me teemme Teille ihan oman uuden biisin häätanssiksi 😉 Lisävinkkinä kerrottakoon, että mitä aikaisemmin bänditilaus meille päin saapuu, sitä enemmän saatte Teidän toivebiisejä häihinne.

Mitä hääbändi tai bilebändi maksaa?

Hinnassa kannattaa bändien kanssa varautua + – 300 euroon per artisti (2 settiä) + matkakustannukset + PA. saamme äänentoistolaitteistot edullisesti kumppaneiltamme. Meillä on laajat yhteistyöverkostot. Lähettäkää meille tarjouspyyntö ja toiveidenne speksit!

Missä esiinnymme?

Esiinnymme siellä, minne meidät tilataan: toki matkakustannukset tulevat laskumme päälle kulutuksen mukaan. Suurin osa meistä asuu Varsinais-Suomessa. Olemme romanttisia taiteilijoita, joten matkaamme mielellämme rakkauden perään kauemmaksikin, kunhan se on kannaltanne järkevää!

 

NYT JUURI RUUSUINEN TARJOUKSEMME VUODEN 2020 HÄÄBÄNDI + HÄÄPARIN OMA HÄÄTANSSIBIISI 1390 eur + alv 10%

Lue lisää ja kysy detaljeja tästä!

Kuvassa Neiti Ö Nina Erjossaari, kuvan otti Pette Rissanen

 

Kuva: Pette Rissanen Photography, Kuvassa muusikkojen muusikko laulaja kultakurkku Valtteri Lipasti

 

Kuva Pette Rissanen Photography, Kuvassa rytmikone Midis Mitja Erjossaari